header 3

Uzelf en Uw wensen staan bovenaan
Om te beginnen leren we U graag beter kennen: hoe denkt U, wat zijn Uw plannen, wat is Uw financiele positie.
En dan Uw vastgoed: daar halen we in eerste instantie zo veel mogelijk van boven water.

Het vastgoed
De aard, het soort, de ligging en grootte, de eventuele huuropbrengsten en vooral Uw ideen zijn van groot belang. Het gaat uiteindelijk niet om Uw eigen woonhuis maar om een object waarmee vaak werk aan de winkel is !!

De haalbaarheid
Het bovenstaande komt in een eerste – vaak telefonisch – contact al uitgebreid aan de orde. U krijgt al snel een idee van de haalbaarheid en wij zullen zonodig bij verschillende financiers de mogelijkheden onderzoeken en U indicaties geven. U kunt aan de hand daarvan bepalen welke financier of leningconstructie Uw voorkeur heeft.

De taxatie
Verder is bij vrijwel iedere financiering een taxatie nodig. Hoe valt die uit, welke eisen worden aan het rapport gesteld en welke taxateur gaat aan het werk? In zo goed als alle gevallen is het nuttig om op voorhand een idee te hebben over de waardering van Uw vastgoed, ook als er nog geen taxatierapport is. Daar hebben we veel ervaring in en ook hiermee houden we in onze bemiddeling rekening en begeleiden wij U.      

Met wie werken wij ?
Het antwoord is simpel: in principe met iedere vastgoedfinancier waar wij voor U een oplossing kunnen arrangeren. En daarbij zijn er vaak een paar die U nog niet kende……

Wat is het resultaat ?
Een financiering waarmee U wat kunt, bij een financier  die U begrijpt en waarmee U kunt werken, met een intermediair waar U vaker en met meer aan kunt kloppen.

Een goed gevoel
Kortom: een goed gevoel want met 9 van de 10 van onze cliënten sinds 1988 hebben we meer dan één keer zaken gedaan. De meeste daarvan zijn ondergebracht bij verschillende financiers met leningen die varieren van € 100.000,= tot € 100.000.000,=.

Een betere reclame kunnen we ons niet indenken………

U bent telefonisch, per mail, fax of gewoon bij ons op kantoor hartelijk welkom !!

amsterdam 08 ZW   architect 1 1 ZW   building ZW   frisco building curvy ZW   holy building ZW   menzies building ZW   stad beeld03 ZW   west part of the building Z

Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden