header 3

 

Mogen wij ons even aan u voorstellen ?

Alpha Vastgoedfinanciering BV bestaat sinds 1988 en is daarmee de meest ervaren bemiddelaar van Nederland op haar vakgebied !

Wij arrangeren financieringen voor woningen, winkels, kantoor –en bedrijfsruimte in de breedste zin des woords. Groot -én kleinschalig, of het nu om ontwikkeling, zorg, transformatie, handel of belegging gaat. In box III, uw BV, eenmanszaak of vof. Met als werkgebied : heel Nederland. Het kapitaal voor deze financieringen komt in de regel van (internationale) banken, verzekeraars, pensioenfondsen, maar kan tegenwoordig ook komen van family offices en equitybedrijven. Er zijn meer alternatieven dan uw huisbank.

    Waarom Alpha voor u?

    - continuïteit
    - voorspelbaarheid
    - oplossingen
    - specialisme
    - no cure no pay

Wij onderscheiden ons uiteraard in ons specialisme van zakelijke vastgoedfinanciering, denken in oplossingen en hoeven ons niet te beperken tot 1 financier met alle beperkingen van dien. Maar in tegenstelling tot reguliere financiers bieden wij u wél continuïteit (sinds 1988). In goede en slechte tijden en ook op momenten dat financiers om andere redenen stopten, zijn wij doorgegaan met relaties succesvol financieringen aan te bieden. En dat met een personele bezetting, die al jarenlang ongewijzigd is. Wij kennen onze relaties goed en zijn hun klankbord.

En mocht u –net als onze andere cliënten- toevallig voorspelbaarheid ook belangrijk vinden, dan bent u aan het juiste adres. Wij vinden dat namelijk ook! Wij kunnen bijzonder snel een haalbaarheids-inschatting maken en werken vervolgens no-cure no-pay. Daarmee zeggen wij eigenlijk vertrouwen te hebben in een succesvolle afronding. Uw belang is ons belang.

Uw ideeën, plannen en wensen staan bij ons bovenaan en wij zullen een match vinden tussen u, uw vastgoed en uw (nieuwe) financier. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een aankoop gaat, een snelle afnamedatum, de herfinanciering van meer vastgoed, waarbij geld wordt vrijgemaakt voor nieuwe investeringen of een oplossing waarbij een scherpe rente en aflossing voorop staan.

Dit is Alpha ! U bent van harte welkom.

amsterdam 08 ZW   architect 1 1 ZW   building ZW   frisco building curvy ZW   holy building ZW   menzies building ZW   stad beeld03 ZW   west part of the building Z

Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden